У Запоріжжі 17 липня пролунали вибухи: що відомо

У Запоріжжі 17 липня чули вибухи: що відомо -

У Запоріжжі 17 липня чули вибухи: що відомо - фото умовне: pravda.com.ua

Події
17 липня 2022 15:47

Сьогодні, 17 липня, мешканці Запоріжжя чули сильні вибухи, а потім побачили стовпи диму. Стали відомі подробиці.

Близько 14:30 у соціальних мережах запоріжці почали повідомляти про потужні вибухи, які було чутно у різних районах міста. При цьому повітряна тривога у Запоріжжі оголошена не була.

У Запорізькій обласній військовій адміністрації повідомили, що ворог гатив з реактивних систем залпового вогню по деяким населеним пунктам, які розташовуються на лінії зіткнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередньою інформацією, ніхто з людей не постраждав та не загинув. Також інфраструктура руйнувань не зазнала. Відомо, що внаслідок ворожих обстрілів виникли пожежі на декількох полях.

- Зберігаємо спокій, дотримуємось правил повітряної тривоги та нерозголошення інформації, – зазначили у Запорізькій ОВА.

Нагадаємо, що нещодавно під час авіанальотів ворога на позиції наших захисників 19-річний нацгвардієць підбив два літаки противника. Окрім того, 16 липня близько десятої години вечора йому вдалося збити крилату ракету. А вже на ранок наступного дня, 17 липня, він поповнив свою скарбничку збитих літаків ще одним "СУ-25". Зараз на рахунку бійця вже шість ворожих літаків "СУ-25" та одна крилата ракета окупантів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах