Окупаційна влада погрожує мешканцям Запорізької області депортацією

Окупаційна влада погрожує мешканця Запорізької області депортацією -

Окупаційна влада погрожує мешканця Запорізької області депортацією - фото умовне: zn.ua

Події
17 липня 2022 10:11

У Мелітополі та на інших тимчасово окупованих територіях Запорізької області окупаційна влада погрожує депортувати людей за їхню проукраїнську позицію.

Як заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров, псевдовлада видала псевдоуказ про те, що жителі тимчасово окупованих територій Запорізької області будуть депортовані за українську символіку, а також за непроросійську позицію.

Федоров вважає, що псевдовлада уявила себе Сталіном і хоче повторити сценарій 1944-року, коли депортували кримських татар з Криму. Він наголосив, що той, хто спробує таке зробити, погано закінчить. Та висловив впевненість, що деокупація півдня Запорізької області відбудеться швидше, ніж спроби окупантів провести таку депортацію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Я впевнений, що цього, по-перше, не станеться. І до того, як рашисти будуть проводити псевдодепортації, ми точно повернемось у своє тимчасово окуповане місто, – наголосив міський голова Мелітополя.

Нагадаємо, що раніше у Запорізькій обласній військовій адміністрації розповіли про ситуацію в області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах