Вночі у Мелітополі підірвали штаб окупантів

Вночі у Мелітополі підірвали штаб окупантів

Вночі у Мелітополі підірвали штаб окупантів - фото: v-variant.com.ua

Події
15 липня 2022 15:40

Сьогодні вночі, 15 липня, у Мелітополі було чути вибухи. За попередніми даними, підірвали штаб чи пункт управління окупантів.

Як розповів мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телеканалу Freedom, це сталося у південній частині міста. З ночі там йшов густий чорний дим. Мер припустив, що підірвали чи російський штаб, чи російський пункт управління.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше окупанти якраз стягували до південної частини міста свою військову техніку, бо думали, що туди не дістає далекобійна артилерія ЗСУ. Як показала сьогоднішня ніч, уже дістає.

Крім того, на центральній площі міста вночі було чути вибухи. За даними мера, окупанти влаштували там стрілянину, щоб залякати людей.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у тимчасово окупованому Мелітополі російські загарбники почали перекидати свою військову техніку у бік Кирилівки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах