З'явилося відео, як патрульні врятували жінку, яка постраждала через вибух у Запоріжжі

Новина - Події - З'явилося відео, як патрульні врятували жінку, яка постраждала через вибух у Запоріжжі

Новина - Події - З'явилося відео, як патрульні врятували жінку, яка постраждала через вибух у Запоріжжі Фото: t.me/starukhofficial

Події
15 липня 2022 09:30

Вдень 13 липня російські окупаційні війська завдали ракетного удару по одному з підприємств у Дніпровському районі Запоріжжя. Поліцейські показали, як евакуювали поранену жінку із цеху.

Як повідомили у патрульній поліції Запоріжжя, внаслідок ворожої атаки на підприємстві було травмовано 16 людей. На території підприємства до поліцейських, які були поруч, звернувся співробітник цеху, який повідомив, що всередині знаходиться поранена жінка.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські вирушили до постраждалої, яка не могла йти та скаржилася на біль у спині. Інспектори змогли евакуювати жінку із цеху на дерев'яному піддоні. Поранену передали бригаді "швидкої допомоги", яка госпіталізувала запороженку до лікарні.

Зазначимо, що за словами голови Запорізької ОВ Олександра Старуха, російські військові двома крилатими ракетами потрапили до працюючих цехів, де виробляли мирну продукцію.

Нагадаємо, 13 липня під час повітряної тривоги близько 14:30 пролунало два вибухи. З'ясувалося, що дві крилаті ракети потрапили до цеху одного з підприємств у Дніпровському районі Запоріжжя. Почалася пожежа. Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що керівник підприємства вивів співробітників у притулок і це, ймовірно, врятувало їм життя.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах