Ракетний удар по Запоріжжю: кількість постраждалих зросла до 14

Кількість постраждалих через ракетний удар по Запоріжжю збільшилася до 14 осіб.

Кількість постраждалих через ракетний удар по Запоріжжю збільшилася до 14 осіб. Фото: t.me/starukhofficial

Події
14 липня 2022 09:15

Кількість постраждалих внаслідок ракетного удару по Запоріжжю зросла до 14.

Як повідомили у Запорізькій обласній прокуратурі, вчора, 13 липня, ворог здійснив ракетний удар по Запоріжжю, запустивши дві крилаті ракети до цеху одного з промислових підприємств у Дніпровському районі. Стало відомо про 14 постраждалих внаслідок вибухів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами голови Запорізької ОВ Олександра Старуха, російські військові двома крилатими ракетами потрапили до працюючих цехів, де виробляли мирну продукцію.

За процесуального керівництва облпрокуратури розпочато досудове розслідування з кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Як заявив глава регіону, по лінії зіткнення щодня відбувається по 40-50 обстрілів. Старух наголосив на тому, що українські військові знищують ворожі склади та техніку, то окупанти відповідають ударами по житлових кварталах.

Нагадаємо, вчора під час повітряної тривоги близько 14:30 пролунало два вибухи. З'ясувалося, що дві крилаті ракети потрапили до цеху одного з підприємств у Дніпровському районі Запоріжжя. Почалася пожежа. Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що керівник підприємства вивів співробітників у притулок і це, ймовірно, врятувало їм життя.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах