У Запорізькій області закидали гранатами кортеж голови Північної Осетії – соцмережі

На Запоріжжі закидали гранатами кортеж голови Північної Осетії – соцмережі - фото: www.bbc.com

На Запоріжжі закидали гранатами кортеж голови Північної Осетії – соцмережі - фото: www.bbc.com

Події
13 липня 2022 11:20

У Запорізькій області в пастку української ДРГ потрапив голова Північної Осетії Сергій Меняйло. Його намагалися ліквідувати.

Про подію повідомили на владикавказькому телеграм-канал "Ніг Іристон". Меняйло приїхав у Запорізьку область із добровольцями з батальйону "Аланія". У районі Гуляйполя на машини напала диверсійна група та закидала гранатами. Відомо, що кілька людей з батальйону отримали поранення, а чиновник був не дуже контужений і швидко прийшов до тями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому сам Міняйло напад на його кортеж заперечує. Російським ЗМІ він повідомив, що ніхто цілеспрямовано на них нападав, але в місці, де він був, постійні обстріли кілька разів на день. Чиновник сказав, що ніхто не загинув, не поранений, не контужений.

Однак інше інформаційне російське агентство – ТАРС – повідомило, що у "силових структурах" так званої "ДНР" підтвердили, що голова Північної Осетії потрапив під обстріл у Запорізькій області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах