Яка ситуація в Запорізькій області на 13 липня

Яка погода у Запорізькій області на 13 липня

Яка погода у Запорізькій області на 13 липня - фото: t.me/shtabzp

Події
13 липня 2022 09:22

Почалася 140 доба повномасштабного збройного вторгнення РФ в Україну. Яка ситуація у Запорізькій області на 14 липня – розповіли у ЗОВА.

Істотних змін у Запорізькому напрямку знову немає. Основні зусилля окупантів зосереджені утриманні зайнятих рубежів. За добу противник 51 раз обстріляв позиції українських військових, використовуючи танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними ГУ Нацполіції у Запорізькій області, за добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Мала Токмачка, Приморське, Гуляйполе, Кам'янське. Про руйнування надійшло 27 повідомлень.

Евакуювати за добу вдалося 1172 особи. З них 301 – дитина.

За інформацією української розвідки, підрозділи ФСБ Росії шукають дезертирів зі складу окупаційних військ на території тимчасово окупованої Запорізької області. Їхня кількість збільшується в геометричній прогресії і зараз становить близько 60 осіб. Дезертири ховаються у підвалах, покинутих та зруйнованих будинках. Вони намагаються знайти спосіб залишити Україну, але єдиний їхній варіант повернутися додому – здатися в полон ЗСУ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах