Окупанти розповсюджують фейк про те, що ЗСУ обстрілюють Енергодар

Окупанти розповсюджують фейк про те, що ЗСУ обстрілюють Енергодар.

Окупанти розповсюджують фейк про те, що ЗСУ обстрілюють Енергодар. Фото: t.me/orlovdmytroEn

Події
12 липня 2022 17:33

У тимчасово окупованому Енергодарі російські військові продовжують влаштовувати провокації, щоб звинуватити ЗСУ в "обстрілі" житлових кварталів міста.

- В Енергодарі справді сьогодні знову чути постріли та вибухи. Долинають вони з промислової зони міста. Але ЗСУ не мають до них жодного відношення. Коли Збройні Сили України підуть у контрнаступ, Енергодар обов'язково про це дізнається. І це відбуватиметься не таким чином, як малюють зараз рашисти, – написав мер Енергодару Дмитро Орлов.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Орлова, найімовірніша причина таких провокацій – максимально посіяти паніку серед місцевого населення. Це робиться для того, щоб спровокувати людей до масового одночасного виїзду з міста. Це спричинить скупчення великої кількості людей у районі Василівки. На російському блокпосту військові штучно затримуватимуть там авто на невизначений термін.

- На превеликий жаль, це спроба окупантів використати громадян України для великого «живого щита» з цивільного населення перед контрнаступом ЗСУ, щоб заблокувати просування та інтенсивність атаки наших військових, – додав Орлов.

Також мер звернувся до мешканців Енергодару з проханням максимально утриматись від пересування вулицями міста.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах