У Запоріжжі мати побила свого сина так, що хлопчик потрапив до лікарні

У Запоріжжі мати побила свого сина так, що хлопчик потрапив до лікарні.

У Запоріжжі мати побила свого сина так, що хлопчик потрапив до лікарні. Ілюстративне фото: shutterstock.com

Події
08 липня 2022 17:16

У Запоріжжі жінка настільки побила свого маленького сина, що дитина потрапила до лікарні.

Як повідомили у прес-службі Запорізької обласної прокуратури, мешканка Запоріжжя "виховувала" свого 11-річного сина за допомогою насильства. Свої дії жінка виправдовувала тим, що ця "модель виховання" дієва для хлопчика. Нібито, за словами жінки, схильного до скоєння злочинів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після одного з таких "виховних випадків" дитину з множинними синцями було доставлено до однієї з дитячих лікарень міста. Там хлопчик отримав кваліфіковану медичну допомогу.

Щодо домашнього насильства матір'ю щодо малолітнього сина розпочали кримінальне провадження. А дитину забрали із родини.

У Запоріжжі мати побила свого сина так, що хлопчик потрапив до лікарні.У Запоріжжі мати побила свого сина так, що хлопчик потрапив до лікарні. Фото: zap.gp.gov.ua

Раніше ми також писали, що в російських ЗМІ знову з'явилася неправдива інформація про підрозділи ЗСУ та розташування військової техніки в Запоріжжі. Докладніше про це можете прочитати, натиснувши на посилання тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах