Командир з "Азова" розповів про військову ситуацію у Запорізькій області

Командир із "Азова" розповів про військову ситуацію в Запорізькій області.

Командир із "Азова" розповів про військову ситуацію в Запорізькій області. Ілюстративне фото: apnews.com

Події
08 липня 2022 11:33

Командир окремого загону спеціального призначення "Азов" Родіон Кудряшов розповів, що ворог втратив потенціал своїх військ та втратив час.

– На Запорізькому напрямку ситуація напружена. Йдуть артилерійські обстріли, артилерійські дуелі. Ворог викидає до 200 снарядів на добу. За допомогою точної роботи артилерії ЗСУ із застосуванням тактики активної оборони лінія оборони на Запорізькому напрямку стоїть міцно. Більше того, ЗСУ роблять кроки вперед, – наголосив Кудряшов в ефірі телеканалу "Еспресо".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також командир підрозділу "Азов" додав, що українським захисникам слід тримати лінію оборони у будь-якому разі.

- Я не вірю у наступальний потенціал ворога. З боку ворога можуть бути оперативні наступи, якісь оперативні успіхи лише завдяки тому, що командування ЗСУ приймає рішення про вигідні маневри і займає вигідні позиції. Успіх російської армії неможливий, – зауважив Кудряшов.

Раніше ми також писали, що за даними головного управління розвідки, російські окупаційні війська найближчим часом можуть спробувати провести наступ у напрямку Запоріжжя та оточити підрозділи ЗСУ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах