16-річного сина голови Запорізької районної адміністрації звільнили з полону

16-річного сина голови Запорізької районної адміністрації звільнили з полону

16-річного сина голови Запорізької районної адміністрації звільнили з полону - фото: facebook.com/bonmtf

Події
07 липня 2022 19:45

Сьогодні, 7 липня, стало відомо, що 16-річного Владислава – сина голови Запорізької районної адміністрації Олега Буряка – звільнили з російського полону. Підліток там був майже три місяці – із 17 квітня.

Як розповів тато хлопчика Олег Буряк, Влад уже вдома. Батько дуже вдячний за допомогу всім, хто докладав зусиль у визволенні його сина.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, Влад – дитина голови Запорізької районної адміністрації від першого шлюбу. Він із мамою та сестрою жив у Мелітополі. За сімейними обставинами родина довго не могла евакуюватися з міста до Запоріжжя – у Влада від раку вмирав дідусь. Хлопчик вирішив залишитися з дідусем до останнього. У квітні його не стало і 16-річного Влада посадив у легковик друг батька та відправив до Запоріжжя. З ним у машині їхали дві жінки та неповнолітні діти. На російському блокпості у Василівці автомобіль тримали близько трьох годин, потім усіх відпустили, окрім Влада. Окупантам не сподобалося, що підліток дивився на телефон. Потім почали перевіряти документи і, мабуть, хлопчика не пропустили через прізвище Буряк. Батько припускає, що окупанти вже мали інформацію про те, яку посаду обіймає тато Влада. У результаті підліток майже 3 місяці пробув у полоні у російських військових, хоча весь цей час українська сторона намагалася звільнити Владислава.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах