На Запорізькому напрямі працюють РСЗВ HIMARS

ЗСУ за допомогою HIMARS відпрацювали за окупантами на Запорізькому напрямку.

ЗСУ за допомогою HIMARS відпрацювали за окупантами на Запорізькому напрямку. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
04 липня 2022 17:51

Допомога наших партнерів вже активно допомагає ЗСУ боротися із російськими загарбниками. Особливо ефективно виявляє себе РСЗВ HIMARS, на яку Україна покладає великі надії. Генштаб показав феєричну роботу "Хімарсів" на Запорізькому напрямі.

Так сьогодні, 4 липня, Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував відео, на якому зафіксовано роботу реактивної системи залпового вогню HIMARS.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Бойове випробування ракетних артилерійських систем, отриманих від США, відбулося десь у Запорізькій області, зазначає Генштаб.

Чотири вантажівки HIMARS вийшли на задану позицію. Після цього навчений у США український екіпаж "красиво, швидко та точно" демілітаризував укріплення армії Росії.

Командування не вказує, коли HIMARS виконував бойові завдання. Втім, відомо, що 3 липня було зруйновано залізничний міст між Токмаком та Мелітополем, яким підвозили боєприпаси та паливо російським окупантам.

Також зважаючи на можливість "Хімарс" вражати цілі на далекій відстані, очевидно, що саме з цього озброєння вдарили по складах боєприпасів окупантів на аеродромі Мелітополя.

Зазначимо, що місцевість на південь та південний схід від Запоріжжя знаходиться у тимчасовій окупації Росії. Відстань від лінії фронту до Мелітополя становить близько 80 км.

Дальність пострілу високомобільної ракетної установки HIMARS – до 300 км.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах