На Запорізькому напрямку ЗСУ встановили камери, щоб слідкувати за окупантами

На Запорізькому напрямку ЗСУ встановили камери, щоб слідкувати за окупантами.

На Запорізькому напрямку ЗСУ встановили камери, щоб слідкувати за окупантами. Ілюстративне фото: mil.gov.ua

Події
04 липня 2022 12:31

На Запорізькому напрямку військові Збройних Сил України встановили камери відеоспостереження, аби безпечно стежити за діями ворога.

Як повідомили у Міністерстві оборони України, на Запорізькому напрямі після вдалого штурму українським захисникам вдалося вибити окупантів та зайняти вигідні позиції, на яких донедавна були вони.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– У нас люди дуже мотивовані. Кожен із них не просто виконує свої обов'язки, а шукає нестандартних шляхів, щоб бути ще й максимально корисним, – кажуть військові.

Одним із таких рішень було встановити відеоспостереження із широким кутом огляду. Наразі українські захисники можуть спостерігати за діями російських загарбників онлайн. Це дозволяє відстежувати пересування ворожої техніки та коригувати артилеристів, щоб ті вели прицільний вогонь по ворожих окупантах.

Раніше ми також писали, що у Запорізькій області російські окупанти застосовують касетні та фосфорні боєприпаси, які заборонені міжнародними конвенціями. Вони знищують урожаї, випалюючи поля.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах