Окупантам не вдалося запустити поїзд з Криму до Мелітополя

Окупантам не вдалося запустити поїзд із Криму до Мелітополя

Окупантам не вдалося запустити поїзд із Криму до Мелітополя - Ілюстрація: freepik.com

Події
01 липня 2022 11:13

У окупантів не вийшло запустити залізничне сполучення з Криму у Запорізьку область, хоча вони голосно анонсували його до 1 липня.

Самопроголошений "голова" Криму Сергій Аксьонов увечері 30 червня зізнався до себе у Телеграм, що роботи на залізничній лінії "Джанкой-Мелітополь" ще не завершено до кінця. Тому старт руху поїздів поки що перенесли. Офіційна причина нібито – безпека здоров'я та життя громадян. Усі "заходи щодо забезпечення безпеки" пообіцяли завершити протягом кількох днів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що раніше мер Мелітополя Іван Федоров припускав, що окупанти можуть використовувати залізничну дорогу для перевезення військової техніки, а людей вони використовуватимуть як "живий щит".

Тому українців просять утриматися від поїздок від поїздок до Криму на поїзді, доки всі українські землі не будуть деокуповані.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах