Запорізькі піротехніки за вчора знищили залишки від "Урагану" та "Граду"

Запорізькі піротехніки за вчора знищили залишки від "Урагану" та "Граду".

Запорізькі піротехніки за вчора знищили залишки від "Урагану" та "Граду". Ілюстративне фото: kr.dsns.gov.ua

Події
30 червня 2022 17:48

Учора, 29 червня, піротехніки ДСНС виявили бойову частину та дві одиниці залишки снарядів від реактивної системи залпового вогню "Ураган" та "Град" та один касетний елемент у кількох населених пунктах Запорізького та Пологівського районів.

Як повідомили у ДСНС у Запорізькій області, всі виявлені вибухонебезпечні предмети знищено відповідно підготовленими фахівцями-піротехніками з дотриманням правил безпеки.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для забезпечення побутових потреб населення працівники служби порятунку привезли 10 тонн технічної води до Гуляйполя. Загалом для ліквідації наслідків ворожих обстрілів, гуманітарного розмінування та надання допомоги населенню залучалися 44 рятувальники.

Підрозділи ДСНС перебувають у підвищеній готовності та на територіях, де продовжуються бої, після закінчення артобстрілів залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій.

Раніше ми також писали, що на Запорізькому напрямку минулої доби, 29 червня, російські війська активних дій не вели. Продовжували обстрілювати позиції українських військових, аби скувати Сили оборони України та не допустити перегрупування наших військ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах