Залізничний вокзал "Запоріжжя-1" увійшов до числа найкращих у країні

Залізничний вокзал "Запоріжжя-1" увійшов до числа найкращих у країні.

Залізничний вокзал "Запоріжжя-1" увійшов до числа найкращих у країні. Фото: facebook.com/Єгор Гандзюк

Події
29 червня 2022 13:09

Запорізький залізничний вокзал "Запоріжжя-1" потрапив до списку найкращих залізничних вокзалів країни, що стало несподівано.

В "Укрзалізниці" склали рейтинг вокзалів країни на основі відгуків пасажирів, які вони залишили через QR-коди на вокзалах. У списку – запорізький залізничний вокзал.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рейтинг виглядає так:

  • Одеса,
  • Запоріжжя,
  • Харків,
  • Рівне,
  • Івано-Франківськ.

- Ми дякуємо пасажирам за фідбек та закликаємо залишати свої відгуки про роботу залізниці. Для цього шукайте QR-коди у вагонах поїздів та вокзалах, скануйте та залишайте побажання та подяки. Нам буде приємно, – написали в "Укрзалізниці".

Варто зазначити, що "Запоріжжя-1" не є прикладом наслідувань чи суперкомфортним залізничним вокзалом. Біля центрального входу розміщена хаотична парковка, поряд з будинком стоять старі лавки, урни та кілька десятків МАФів.

"Запоріжжя-1" потрапив до списку найкращих у країні."Запоріжжя-1" потрапив до списку найкращих у країні. Фото: facebook.com/Володимир Буряк

Територія біля "одного з найкращих" вокзалів країни.Територія біля "одного з найкращих" вокзалів країни. Фото: facebook.com/Володимир Буряк

Нагадаємо, що у квітні 2022 року "Укрзалізниця" відзначила роботу вокзалу "Запоріжжя-1 ". Протягом першого місяця військового вторгнення армії РФ через запорізький вокзал було евакуйовано 140 тисяч людей.

А восени 2021 року в Україні почали вакцинувати від коронавірусу на залізничних вокзалах. "Запоріжжя-1" увійшло до ТОП-5 вокзалів за кількістю вакцинованого населення.

А ось у 2019 році запорізький залізничний вокзал "Запоріжжя-1" потрапив до списку найпопулярніших жертв лжемінерів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах