Вокзал "Запоріжжя-1" отримав відзнаку за евакуацію людей під час війни

Вокзал "Запоріжжя-1" отримав відзнаку за евакуацію людей під час війни.

Вокзал "Запоріжжя-1" отримав відзнаку за евакуацію людей під час війни. Фото: vokzal.org.ua

Події
14 квiтня 2022 14:43

"Укрзалізниця" відзначила роботу вокзалу "Запоріжжя-1". Протягом першого місяця військового вторгнення армії Росії через запорізький вокзал було евакуйовано 140 тисяч людей.

За інформацією відомства, "Укрзалізниця" відзначила роботу десяти українських вокзалів та їхніх керівників у перший місяць російського вторгнення. На входах до вокзалів встановлять знак "Залізний вокзал". Їх встановлять у містах Запоріжжя, Київ, Харків, Лиман, Краматорськ, Дніпро, Кривий Ріг, Ужгород, Львів та Одеса.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Сьогодні "Укрзалізниця" відзначає 10 вокзалів та їхніх керівників, які дали притулок десяткам тисяч людей, прийняли тисячі рейсів, направили сотні тонн гуманітарки на потреби оточених міст, – зазначили в "Укрзалізниці".

Повідомляється, що протягом місяця, з 24 лютого, із вокзалу "Запоріжжя-1" відправили 140 тисяч людей. Відзначили і начальницю вокзалу Тетяну Заповітну.

Нагадаємо, що восени 2021 року в Україні почали вакцинувати від коронавірусу на залізничних вокзалах. "Запоріжжя-1" увійшло до ТОП-5 вокзалів за кількістю вакцинованого населення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах