У Запоріжжі знову пролунають вибухи: де і коли

У Запоріжжі пролунають вибухи: коли і де.

У Запоріжжі пролунають вибухи: коли і де. Фото: googlemaps/Darya Kyurcheva

Події
29 червня 2022 09:41

Завтра, 30 червня, у Запоріжжі пролунають вибухи. Городян просять не панікувати та не дзвонити до спецслужб.

На території кар'єру у Запоріжжі, що поблизу Дніпровського району, будуть проводити буропідривні роботи з відділення гірських порід від масиву. Про це повідомило підприємство "Запорізьке кар'єроуправління" у листі до адміністрації Дніпровського району.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вибухові роботи у кар'єрі запланували на завтра, 30 червня, з 15:00 до 20:00. Їх виконуватимуть згідно з технікою безпеки.

У Запорізькому кар'єроуправлінні повідомили, що при попаданні в небезпечну зону окремих ділянок підприємства та садових господарств потрібно вивести (вивезти) людей у безпечне місце.

Раніше ми також писали, що в колишні часи Передавальний кар'єр був одним із найбільших по видобутку граніту в країні, проте зараз він перетворився на гарну зону для відпочинку. Як виглядає це мальовниче місце з прозорою та синьою водою у Запоріжжі можете подивитися, клікнувши за посиланням тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах