У розвідці Британії розповіли, чому РФ атакує цивільні об'єкти в Україні

У розвідці Британії розповіли, чому РФ атакує цивільні об'єкти в Україні

У розвідці Британії розповіли, чому РФ атакує цивільні об'єкти в Україні - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
29 червня 2022 11:14

У британській розвідці вважають, що Росія вражає цивільні об'єкти в Україні через брак високоточної зброї та низьку кваліфікацію своїх військових.

Як повідомляють у Міністерстві оборони Британії, є реальна ймовірність, що ракетний удар по торговому центру в Кременчуці мав вразити іншу інфраструктурну ціль, яка знаходиться поруч.

Неточність Росії у завданні далеких ударів вже призводила до масових жертв серед цивільного населення. Серед них – загиблі на вокзалі у Краматорську у квітні. Але це не зупиняє російських військових. За даними британської розвідки, швидше за все окупанти, як і раніше, готові прийняти високу ймовірність "побічної шкоди", коли вони бачать військову необхідність у поразці цілі.

У Міноборони Британії майже впевнені, що Росія продовжить завдавати ударів, намагаючись перешкоджати поповненню запасів українських сил. Але РФ не вистачає сучасної точності ударної зброї та професійних кадрів. Тому ймовірно, що будуть ще жертви серед цивільного населення.

Нагадаємо, 27 червня у Кременчуці російська ракета потрапила до торговельного центру "Амстор", у якому в цей час перебували сотні людей. Вчора, 28 червня, була масова ворожа атака по Дніпропетровській області. Ворог випустив шість ракет. Чотири вдалося збити, а дві потрапили на територію обласного центру. Одна прилетіла у будівлю автотранспортного підприємства. Під завалами знайшли двох загиблих. Також відомо про сімох постраждалих, серед яких дитина. Сьогодні вранці, 29 червня, російські окупанти завдавали ракетного удару по Миколаєву і одна з ракет влучила в багатоповерховий житловий будинок. Станом на ранок відомо про п’ятьох поранених та чотирьох загиблих. 

Ракета потрапила у будинок в Миколаєві -Ракета потрапила у будинок в Миколаєві - https://t.me/ermaka2022

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах