Загарбники потрапили в засідку на Запорізькому напрямку: відео з телефону окупанта

Загарбники потрапили у засідку на Запорізькому напрямі: відео із телефону окупанта.

Загарбники потрапили у засідку на Запорізькому напрямі: відео із телефону окупанта. Фото: infobae.com

Події
25 червня 2022 15:13

Російські окупанти потрапили в засідку на Запорізькому напрямку, де один із загарбників РФ намагався відстрілюватися, проте отримав кульове поранення.

Сам бій було знято на телефон або нагрудну камеру російського солдата. У момент суперечки окупант багато лаявся і нервувався через те, що розумів, що він з товаришами потрапили в облогу і навряд чи зможуть з неї вибратися.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Vgorode попереджає, що на кадрах є ненормативна лексика.

Варто зазначити, що українські бійці все частіше повідомляють про знищення ворожої техніки та живої сили окупантів у Запорізькій області. Нещодавно було ліквідовано цілий склад боєприпасів разом із російськими військовими, які там дислокувалися.

У той же час Кремль не залишає надій захопити регіон вже на початку осені. Так, у Росії анонсували, що 11 вересня у тимчасово захоплених населених пунктах області пройдуть псевдореферендуми щодо приєднання до РФ.

У ніч на 24 червня ворожі війська обстріляли з РСЗВ передмістя – селища Балабине та Малокатеринівку, що за 15 кілометрів від Запоріжжя. Також під обстріл потрапили Гуляйполе та Новояковлівка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах