У Запоріжжі водій маршрутки перевозив пакет із метадоном

У Запоріжжі водій маршрутки перевозив пакет із метадоном.

У Запоріжжі водій маршрутки перевозив пакет із метадоном. Фото: depositphotos.com

Події
25 червня 2022 13:14

У Запоріжжі під час перевірки маршрутки викрили водія, який намагався перевезти на окуповану територію пакет із партією метадону.

Поліція зупинила перевізника, який рухався із Запоріжжя окуповане Дніпрорудне. Під час перевірки в автобусі знайшли пакет із 400 пігулками метадону, які 38-річний водій намагався доставити на тимчасово захоплену територію. Про це повідомили у Запорізькій обласній прокуратурі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жителя Дніпрорудного затримали поліцейські під час огляду авто на посаді фільтрації. Наркотик вилучили із незаконного обігу. Його вартість за ціною чорного ринку становить майже 50 тисяч гривень.

Чоловік заявив копам, що це "посилання", яке невідома жінка попросила доставити до Дніпрорудного.

Відкрито кримінальне провадження за фактом порушення встановлених правил отримання та перевезення метадону, призначеного для лікування наркозалежних осіб.

Водій маршрутки намагався завести пакет із наркотиками в окуповане Дніпрорудне.Водій маршрутки намагався завести пакет із наркотиками в окуповане Дніпрорудне. Фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах