Олексій Арестович розповів про ситуацію біля Запоріжжя

Олексій Арестович розповів про ситуацію біля Запоріжжя.

Олексій Арестович розповів про ситуацію біля Запоріжжя. Фото: ua.news

Події
25 червня 2022 12:24

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що Збройні сили України ведуть успішні бої на Запоріжжі.

На Запорізькому напрямку також йдуть бої, армія РФ там "видихається", про це він сказав в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну в ефірі "Фейгін Live" у п'ятницю, 24 червня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Запорізька область. Такі ж бої на нашу користь. Видихаються. Навіть британські аналітики сьогодні опублікували, що російському наступу залишилися тижні, хоч раніше говорили, що місяці. Всі ці хоробрі наскоки мені здаються малоперспективними, - додав він.

Раніше ми також писали, що потенціал потенціалу ворога на декількох напрямках виснажений, дії окупантів набули характеру сковування підрозділів ЗСУ.

Нагадаємо, що на Запорізькому напрямку ситуація за минулу добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує поліпшення тактичного становища і виявленні слабких місць у обороні наших військ.

У ніч на 24 червня ворожі війська обстріляли з РСЗВ передмістя – селища Балабине та Малокатеринівку, що за 15 кілометрів від Запоріжжя. Також під обстріл потрапили Гуляйполе та Новояковлівка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах