У Мелітополі партизани пропонують за голову "гауляйтера" Балицького винагороду

У Мелітополі партизани пропонують за голову "гауляйтера" Балицького винагороду.

У Мелітополі партизани пропонують за голову "гауляйтера" Балицького винагороду. Фото: 112.ua

Події
24 червня 2022 16:51

У тимчасово окупованому Мелітополі продовжує діяти партизанський рух. Українці пропонують винагороду за голову "гауляйтера", колаборанта Євгена Балицького.

– Наші партизани сьогодні відкрили сезон полювання. По всьому місту розвісили оголошення про те, що за голову основного гаулятора вони оголосили премію 10 тисяч доларів, – розповів під час брифінгу в "Укрінформі" мер Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також Федоров додав, що самі окупанти, найімовірніше, самі погодяться "прибрати" Балицького за такі гроші.

Українські партизани пропонують 10 тисяч доларів за голову Балицького. Фото із соцмережіУкраїнські партизани пропонують 10 тисяч доларів за голову Балицького. Фото із соцмережі

Мер Мелітополя заявив, що на сьогодні одним із найактуальніших питань є паспортизація та так зване оформлення підприємницької діяльності. Окупанти намагаються змусити українських пенсіонерів та підприємців оформлювати паспорти Російської Федерації.

Першим вони загрожують, що ті не отримуватимуть пенсії, а іншим – що не зможуть займатись бізнесом. Але за словами Федорова. це не відповідає дійсності.

Варто зазначити, що Балицький колишній нардеп від Партії регіонів. 2020 року був обраний депутатом облради від "Опозиційного блоку".

Зрадник критикував чинну українську владу та готував урочистості до Дня перемоги. Він також видав так зване розпорядження "Про тимчасову організацію громадського порядку", що зобов'язує мешканців сформувати "громадські загони" для виявлення антиросійської діяльності.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах