У Запоріжжі залишається чинною заборона на відвідування парків: де можна гуляти

У Запоріжжі залишається чинною заборона на відвідування парків: де можна гуляти.

У Запоріжжі залишається чинною заборона на відвідування парків: де можна гуляти. Фото: zp.vgorode.ua

Події
23 червня 2022 18:14

У Запоріжжі досі офіційно діє заборона відвідування парків. Проте йдеться тільки про ті, що знаходяться в природно-заповідних зонах та лісових масивах.

Як повідомили у Запорізькій ОВА, зараз заборонено відвідування лісів, лісових масивів, лісопаркових зон, лісосмуг, зокрема, зон відпочинку на їхніх територіях, парків, рекреаційних зон, садів, скверів, прибережних зон водойм.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Також діє заборона на пересування територією загальногеологічного заказника "Дніпровські пороги" будь-яким видом транспорту (авто-, мото-, вело-), за межами доріг з асфальтовим покриттям за винятком спецслужб, – повідомили у ЗОВА.

Наголошується, що мешканцям острова Хортиця також забороняється перебування в межах лісових насаджень, крім ділянок житлової забудови.

А ось відвідування парку культури та розваг "Дубовий Гай", Вознесенівського ландшафтного парку, парку Перемоги та інших парків у місті дозволено та відкрито для запорожців.

Нагадаємо, що заборона діє з 7 квітня і розповсюджується на всі дні – і вихідні, і будні і триватиме до "особливого розпорядження".

Зазначимо, що заборона відвідування лісових масивів та об'єктів природно-заповідного фонду пов'язана з високою пожежною небезпекою. Людям не можна зараз палити багаття, бо у пожежників і так багато завдань.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах