У Запоріжжі засудили пенсіонера, який розбещував трьох маленьких дівчаток

Фото: Shutterstock.com

Фото: Shutterstock.com

Події
23 червня 2022 14:24

У Запоріжжі засудили 75-річного педофіла за розтління малолітніх та за спробу зґвалтування маленької дівчинки.

Як повідомили у прес-службі Запорізької обласної прокуратури, 75-річного чоловіка засудили на вісім років за розбещення трьох малолітніх дівчаток. Також стало відомо, що він намагався зґвалтувати одну із них.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час судового розгляду було встановлено, що протягом двох з половиною років місцевий житель, пропонуючи гроші та солодощі, неодноразово неодноразово чинив розпусні дії щодо трьох дівчаток віком 8, 10 та 12 років, які разом з матір'ю приходили до нього в гості.

Також обвинувачений намагався зґвалтувати найстаршу із сестер, проте через її опір не зміг довести свій злочинний намір до кінця.

У суді прокурори наполягали на суворішому покаранні. На їх основі готується апеляційна скарга.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Бердянську суд виніс вирок підлітку, який зґвалтував свою 12-річну подругу, а та народила від нього дитину. Школяр покаявся у скоєному, але сказав, що все було за взаємною згодою. А дівчинка ж стверджує, що обвинувачений кілька разів ґвалтував її у приміщенні нежитлового будинку та погрожував, щоб та не розповіла мамі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах