На Запоріжжі українські воїни знищили опорний пункт окупантів (відео)

На Запоріжжі українські воїни знищили опорний пункт окупантів.

На Запоріжжі українські воїни знищили опорний пункт окупантів. Фото: facebook.com/anton.gerashchenko.7

Події
22 червня 2022 09:40

Українські бійці департаменту військової контррозвідки СБУ продовжують очищати Запорізьку область від російських окупантів. Захисники Запорізького краю знайшли та знищили ретельно замаскований опорний пункт окупантів у нашому регіоні.

– Нічні мисливці ГУ ДВКР СБУ вирахували ретельно замаскований опорник орків. Не допомогла ні маскувальна сітка, ні хмиз зверху. Внаслідок прямого влучення в бліндаж спочатку відлетіли "кабіни" у орків, а потім відірвало вежі на БТР-82, – написав радник міністра МВС Антон Геращенко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На записі видно, що українські воїни скинули бомбу з БПЛА у ціль. В результаті атаки були знищені окупанти та їхні бронемашини.

За словами Геращенка, якщо в силах оборони України буде 300 екіпажів дронів, здатних хоча б раз на три дні знищувати одну одиницю ворожої бронетехніки, то за місяць ми знищували б 3 000 танків/БТР/БМП/одиниць транспорту ворога.

На жаль, у Запорізькій області є випадки поранення та смертей через російський вогонь за мирним населеним пунктом. Не всі місцеві жителі евакуйовані, тому їхнє життя та здоров'я все ще перебувають у небезпеці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах