У Запорізькій області на об'їзній дорозі застрягли 60 автомобілів

У Запорізькій області на об'їзній дорозі застрягло 60 автомобілів.

У Запорізькій області на об'їзній дорозі застрягло 60 автомобілів. Фото: facebook.com/DSNSZP

Події
16 червня 2022 14:31

Учора, 15 червня, у Василівському районі шістдесят автомобілів застрягли на об'їзній дорозі і не змогли самостійно виїхати.

Як повідомили у прес-службі обласного управління ДСНС у Запорізькій області, автомобілі застрягли на об'їзній ґрунтовій дорозі в районі зруйнованого мосту у селі Кам'янське.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Там допомога знадобилася водіям 60 автомобілів. За допомогою техніки підвищеної прохідності рятувальники витягли автомобілі на дорожнє покриття.

При надзвичайній ситуації на дорозі ви можете зателефонувати до оператора диспетчерської служби Автодора за телефоном +38-061 787-64-39. Також можна дзвонити рятувальникам ДСНС за номером 101.

Не забувайте правила безпеки на дорозі, якщо ви вирішили поїхати на авто в небезпечну погоду:

1. Не перевищуйте швидкість.

2. Будьте максимально уважні та обережні. На зимовій дорозі будь-яку дію потрібно обмірковувати та контролювати. Швидкий розгін, різке гальмування та різкі повороти можуть стати причиною втрати контролю над керуванням та занесення машини.

3. Увімкніть фари ближнього світла, щоб вас побачили інші водії.

4. Якщо снігова буря або туман застали вас зненацька під час руху і ви не бачите нічого далі за капот автомобіля, не зупиняйтеся відразу. Для того, щоб зупинитися, потрібно вибрати оптимальне і правильне місце.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах