У центрі Запоріжжя зіткнулися Porsche Cayenne та кабріолет BMW

У центрі Запоріжжя зіткнулися Porsche Cayenne та кабріолет BMW

У центрі Запоріжжя зіткнулися Porsche Cayenne та кабріолет BMW - фото facebook.com/zaporizhiapolice

Події
16 червня 2022 12:11

У середу, 15 червня, у Запоріжжі сталася ДТП у центрі місті. На перехресті проспекту Маяковського та вулиці Перемоги зіткнулися Porsche Cayenne та кабріолет BMW 328I.

Як повідомили в Патрульній поліції Запоріжжя, водій "Порше", повертаючи ліворуч, не пропустив BMW, який їхав у зустрічному напрямку, і машини зіткнулися. Обійшлося без жертв, але машини серйозно постраждали - у "Порше" вм'ятина збоку, у кабріолета розбита передня частина авто.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місце ДТП приїхали правоохоронці та під час спілкування з водієм Porsche Cayenne патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Результат тесту виявився позитивним – 1,35 проміле.

Тому на громадянина склали протоколи за порушення правил дорожнього руху, яке спричинило ДТП, а також за керування п'яним.

У центрі Запоріжжя зіткнулися Porsche Cayenne та кабріолет BMW -У центрі Запоріжжя зіткнулися Porsche Cayenne та кабріолет BMW - фото: facebook.com/zaporizhiapolice
Кабріолет сильно розбитий -фото: facebook.com/zaporizhiapoliceКабріолет сильно розбитий -фото: facebook.com/zaporizhiapolice

Нагадаємо, у Запоріжжі відновили можливість відслідковувати рух автобусів, трамваїв та тролейбусів онлайн. Щоправда, відслідковувати можна зараз лише:

  • Автобусний маршрут - №39,
  • Трамвайні маршрути – №№3, 10, 12, 14, 15, 16,
  • Тролейбусні маршрути - № 3, 8, 9, 11, 14, 17.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах