В одного пасажира знайшли наркотики: у Запоріжжі на блокпосту зупинили маршрутку

В одного пасажира знайшли наркотики: у Запоріжжі на блокпості зупинили маршрутку.

В одного пасажира знайшли наркотики: у Запоріжжі на блокпості зупинили маршрутку. Ілюстративне фото: actual.today

Події
15 червня 2022 15:37

На одному із блокпостів у передмісті Запоріжжя поліцейські зупинили маршрутне таксі для перевірки. Під час огляду маршрутки у сумці одного з пасажирів копи знайшли наркотики.

Як повідомили у прес-службі Нацполіції, сьогодні, 15 червня, близько 11:30 до відділення поліції надійшла інформація про те, що на одному з блокпостів під час перевірки документів пасажири маршрутки копи знайшли наркотики.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відомо, що маршрутка їхала до Вільнянська. У ході перевірки особистих речей у 35-річного чоловіка поліцейські знайшли та вилучили 14 зіп-пакетів із марихуаною. Раніше він уже був засуджений за зберігання та збут наркотиків.

Наркотики відправили на експертизу, а порушника затримали за перевезення наркотичних речовин. Правоохоронці подали клопотання до суду, щоби чоловіка тримали під арештом.

Раніше ми також писали, що після тривалої перерви у Запоріжжі відновили можливість відслідковувати рух автобусів, трамваїв та тролейбусів онлайн. Докладніше про те, як і де можна здійснювати моніторинг громадського транспорту та прогнозувати час його прибуття читайте тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах