У Запоріжжі міські пляжі досі залишаються офіційно закритими

У Запоріжжі міські пляжі досі залишаються офіційно закритими.

У Запоріжжі міські пляжі досі залишаються офіційно закритими. Фото: meria.zp.ua

Події
13 червня 2022 17:32

У Запоріжжі досі діє рішення регіональної та місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відповідно до нього заборонено відвідування прибережних водойм, зон відпочинку та парків, які розміщені в межах природно-заповідних зон та лісових масивів.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв, рішення комісії ТЕБ та НС набуло чинності 7 квітня, воно досі є актуальним. Офіційно під забороною залишається відвідування міських пляжів – Центрального, Правобережного та зони відпочинку у Заводському районі на вулиці Лейтенанта Шмідта.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– На даний момент можу лише зазначити, що відповідні служби отримали завдання до 1 липня провести на міських пляжах підготовчі роботи та утримувати ці пляжі у належному санітарно-технічному стані. Таке ж завдання поставлене і перед власниками профілакторіїв, санаторіїв та інших установ, за якими закріплені території водойм або місця масового відпочинку громадян, – повідомив Куртев.

На пляжах комунальники розвішали інформаційні повідомлення, у яких нагадують городянам про заборону відвідин прибережних зон.

У Запоріжжі міські пляжі досі залишаються офіційно закритими.У Запоріжжі міські пляжі досі залишаються офіційно закритими. Фото: 061.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах