Російські окупанти у Приморську викрали 18-річного студента

Російські окупанти у Приморську викрали 18-річного студента.

Російські окупанти у Приморську викрали 18-річного студента. Фото: facebook.com/Артур Ярошевський

Події
11 червня 2022 12:20

Російські загарбники прийшли до студента додому у Приморську, сказавши, що заберуть на годину для допиту. Проте хлопця вони не повернули.

Окупанти викрали студента Артура Ярошевського – голову студентської ради Ногайського професійного коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного у Мелітополі. Про це повідомили в Українській асоціації студентів (UAS).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Вчора підло та по-звірячому викрали голову студентської ради Ногайського професійного коледжу ТДАТУ імені Дмитра Моторного – Артура Ярошевського. Сталося це на тимчасово окупованій території, – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що загарбники юнака шукали на роботі, а потім прийшли до студента додому, сказали, що заберуть на годину для допиту. У квартирі Артура загарбники влаштували обшук, забрали з приміщення всю комп'ютерну техніку, яка належала не тільки йому, а й мамі та братові.

Наразі доля та поточне місцезнаходження голови студентської ради невідоме.

- Це безпрецедентна історія, яку не можна ігнорувати. Простих закликів мало. У свою чергу, ми не обмежимося національним рівнем, про ці злочини знатиме вся Європа, зокрема країни, які входять до Європейського Союзу студентів, – зазначили в UAS.

Озброєні окупанти повідомили, що "хлопець якось неправильно поводиться", тому з ним начебто треба поговорити. 10 червня Артура ще не відпустили. Поки що він і що з ним – невідомо. Є версія, що студент тримається у місцевому відділенні міліції.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах