На запорізьких заводах працевлаштують працівників "Азовсталі"

Переселенці з Маріуполя матимуть змогу працевлаштуватися на запорізьких заводах.

Переселенці з Маріуполя матимуть змогу працевлаштуватися на запорізьких заводах. Фото: istockphoto.com

Події
07 червня 2022 18:08

Переселенці, які приїхали до Запоріжжя із окупованого Маріуполя, можуть влаштуватися на завод. На підприємствах "Метінвесту" відриють близько двох тисяч вакансій.

Як повідомили у прес-службі "Метінвесту", з початку повномасштабної війни в Україні Запоріжжя прийняло 131 тисячу переселенців. Це люди, які покинули свої будинки та втратили роботу. Більшість із них маріупольці. Наразі 110 переселенців працюють або стажуються на запорізьких підприємствах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тим, хто має досвід роботи на промислових підприємствах, у Запоріжжі пропонують влаштуватися за фахом. Тим, у кого такого досвіду немає бажаної вакансії, пропонують отримати досвід в іншій професії.

Детальну інформацію про працевлаштування та місця роботи можна дізнатися у менеджерів Центру кар'єри Метінвест, телефон ЦКМ - 0800606000.

Також раніше ми писали про запорізькі організації, які допомагають біженцям. Докладніше зі списком можете ознайомитися тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах