Колаборант Балицький захотів "керувати" Запорізькою областю із Криму

Колаборант Балицький захотів "керувати" Запорізькою областю із Криму.

Колаборант Балицький захотів "керувати" Запорізькою областю із Криму. Фото: 112.ua

Події
04 червня 2022 16:01

Депутат Запорізької облради, окупаційний "губернатор" області Євген Балицький попросив перевезти його до Криму. Мовляв, керувати областю він зможе і дистанційною.

Як повідомив голова громадської ради при Одеській ОВ Сергій Братчук, Балицький пояснив своє прощення тим, що "керувати" областю зможе легко звідти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Очевидно, Балицький побоюється за життя після серії вдалих дій мелітопольських партизанів. Але голова окупованого Криму Сергій Аксьонов не виявив гостинності та у проханні відмовив, – написав Братчук.

Варто зазначити, що Балицький колишній нардеп від Партії регіонів. 2020 року був обраний депутатом облради від "Опозиційного блоку".

Зрадник критикував чинну українську владу та готував урочистості до Дня перемоги. Він також видав так зване розпорядження "Про тимчасову організацію громадського порядку", що зобов'язує мешканців сформувати "громадські загони" для виявлення антиросійської діяльності.

Раніше ми також писали, що правоохоронні органи повідомили про підозру колишнього нардепа, а нині "главу" псевдо-військово-цивільної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького. Докладніше про це можете прочитати, натиснувши на посилання тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах