У Мелітополі співробітники ЦНАПу відмовилися працювати з окупантами

У Мелітополі співробітники ЦНАПу відмовилися працювати з окупантами.

У Мелітополі співробітники ЦНАПу відмовилися працювати з окупантами. Фото: mlt.gov.ua

Події
31 травня 2022 12:31

У Мелітополі окупаційна влада не може розпочати процедуру видачі російських паспортів місцевим жителям, адже працівники ЦНАПу від співпраці з окупантами.

Як повідомили у Силах оборони Запорізького краю, на території Мелітополя Росія анонсувала видачу російських паспортів. Українська влада називає такі документи "псевдо паспортами" і попереджає про небезпеку після їх отримання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Насамперед, видача паспортів провадиться, щоб закрити питання про нестачу озброєних військових у війні проти України. Раніше проводився перепис населення, проводились пропозиції на блокпостах. Вони хочуть видати паспорти Росії, щоб мобілізувати мешканців Мелітополя та використати як гарматне м'ясо, - заявив мер Мелітополя Іван Федоров.

Федоров також додав, що цей "документ" не має жодної цінності та не буде визнаний ні Україною, ні якою іншою країною.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що на деяких окупованих територіях Запорізької області окупанти хочуть почати оформляти російські паспорти і вводити рублі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах