"Псевдо-керівник" Мелітопольської адміністрації має намір забрати у людей землі

"Псевдо-керівник" Мелітопольської адміністрації має намір забрати у людей землі.

"Псевдо-керівник" Мелітопольської адміністрації має намір забрати у людей землі. Фото: uanews.zp.ua

Події
01 червня 2022 15:38

Сади підприємства "Мелітопольська черешня" окупанти мають намір примусово забрати і роздати тим, хто "потребує". Урізатимуть і земельні паї селян.

Про такі "перспективи" розповів мелітопольським фермерам псевдо-керівник Мелітопольської адміністрації Андрій Сігута на чергових зборах, пише "Ріа-Мелітополь".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Сігута вже розповідає, що за російським законодавством і однією людиною не може бути більше 4 гектарів землі. Хоча за українським законодавством більша кількість людей має по 6, 8,10 і більше гектарів землі. Тим самим вони вже готують населення до експропріації садів, земельних паїв, – повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Нагадаємо, окупанти заблокували можливість виїзду мелітопольців із міста. Іван Федоров звернувся до представників українського уряду із проханням допомогти у забезпеченні безпечної евакуації.

Також окупанти заблокували український телефонний зв'язок та інтернет. Вони ізолювали мешканців міста від засобів комунікації із зовнішнім світом.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах