На Запоріжжі українські партизани передали "привіт" окупантам

На Запоріжжі українські партизани передали "привіт" окупантам.

На Запоріжжі українські партизани передали "привіт" окупантам. Фото: apimages.com/Emilio Morenatt

Події
25 травня 2022 10:27

Українські партизани на окупованих територіях Запорізької області розповсюджують "послання" для російських військових. Вони озвучили два варіанти закінчення війни: або Україна переможе, або росіяни програють.

Як повідомили у прес-службі Запорізької обласної військової адміністрації, у Бердянську, Токмаку, Мелітополі, Великому Бурлуку та інших тимчасово окупованих містах з'явилися листівки, в яких партизани обіцяють знищувати окупантів так, як підпільники знищували нацистів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також невідомі загрожують ворожим військам Нюрнберзьким процесом.

Повідомляється, що українці, які живуть під окупацією, взяли участь у флешмобі "Жовта стрічка". У своїх містах і селах вони зав'язували жовті чи сині стрічки на деревах, стовпах, лавках, огорожах.

- Бо російський окупант має пам'ятати: тут – Україна! – заявили в ОВА.

Партизани на Запоріжжі передають Партизани на Запоріжжі передають

Нагадаємо, що російські військові раніше поскаржилися на активність українських партизанів на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Цікаво, що один із таких солдатів (який у телефонній розмові розповів товаришу про постійну боротьбу з нашими "ДРГ") наприкінці бесіди перейшов українською мовою.

У Генштабі повідомили, що українські партизани у тимчасово окупованих містах України відкрили полювання на загарбників. Вони обіцяють знищувати окупантів, як підпільники знищували нацистів під час Другої світової війни.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах