На окупованих територіях Запорізької області ціни виросли у 2-3 рази

На окупованих територіях Запорізької області ціни виросли у 2-3 рази.

На окупованих територіях Запорізької області ціни виросли у 2-3 рази. Фото: freepik.com

Події
24 травня 2022 17:44

У Запорізькій області спостерігається суттєве підвищення цін, особливо на тимчасово окупованих територіях.

Це пов’язано, зокрема із розташуванням регіону у кінці логістичних шляхів товарів. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух в ефірі телемарафону "FreeДом".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ціни на тимчасово окупованих територіях збільшились у 2-3 рази. Продукти у більшості територій є, однак це три різні історії: ситуація на не окупованих територіях, на окупованих територіях та на територіях, де ведуться бойові дії. На ринках продукти є, однак ціна на них так само зросла.

Нагадаємо, що Запорізький напрямок є одним із найгарячіших. Останніми днями ворог посилює свої угруповання на захоплених територіях, готуючись відновити наступ у напрямі Василівка-Каменське.

Також ми раніше писали, що за останню добу активних бойових дій з боку ворога не зафіксовано. Російські терористичні війська проводять заходи щодо позиційної оборони і намагаються надійніше закріпитися на досягнутих рубежах. Противник продовжує вести повітряну розвідку і здійснює обстріл позицій наших військ по всій лінії зіткнення. Українські захисники відповідали вогневими ударами та вдалим приземленням ворожих повітряних засобів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах