У центрі Запоріжжя авто на швидкості збило 7-річну дівчинку

У центрі Запоріжжя авто на швидкості збило 7-річну дівчинку.

У центрі Запоріжжя авто на швидкості збило 7-річну дівчинку. Фото: google.com

Події
24 травня 2022 12:33

Учора, 23 травня, у центрі Запоріжжя між зупинками "вулиця Гагаріна" та "площею Фестивальна" сталася жахлива ДТП. Автомобіль на швидкості збив 7-річну дівчинку.

Як повідомили у прес-службі Нацполіції, аварія сталася близько 11:30 на проспекті Соборому. Мама з донькою йшли по "зебрі". Як видно на відео, один автомобіль пропустив сім'ю, а другий – ні. В результаті автомобіль Geely під керуванням 27-річного водія збив 7-річну дівчинку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок ДТП дитина отримала численні травми і реанімаційною бригадою була доставлена  у тяжкому стані до Обласної дитячої лікарні. За цим фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху.

За словами колеги мами постраждалої, 7-річну дівчинку звати Кіра. Зараз дитина перебуває у важкому стані у лікарні. Вони з мамою Мариною – переселенці з Оріхова. У сім'ї немає грошей на лікування, усіх небайдужих просять допомогти. Зробити це можно тут.

З'явилося відео момента ДТП. Vgorode попереджає, відео не для людей зі слабкими нервами!

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах