Вибух в Енергодарі: постраждав самопроголошений "мер" (оновлено)

Вибух в Енергодарі: заздалегідь постраждав самопроголошений "мер" -

Вибух в Енергодарі: заздалегідь постраждав самопроголошений "мер" - фото: t.me/shtabzp

Події
22 травня 2022 15:55

Сьогодні вранці, 22 травня, в Енергодарі пролунав вибух. За попередніми даними, постраждав самопроголошений "мер" міста та його охорона.

Вибух стався на вулиці Курчатова. Як розповіли у Штабі оборони Запорізького краю, це було у під'їзді, де мешкає колаборант та самопроголошений "мер" Андрій Шевчик. Коли той заходив у під'їзд, то там підірвали двері. За даними Штаба, постраждав охоронець, а "мер" уцілів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Проте, за попередніми даними, які опублікував справжній мер Енергодара Дмитро Орлов, самопроголошений голова "народної адміністрації" міста Андрій Шевчик також отримав поранення. Також нібито постраждали два його охоронці. Їх госпіталізували до лікарні із травмами різного ступеня.

Ніхто із мешканців під'їзду не постраждав.

Пізніше у російських ЗМІ заявили, що самопроголошений "мер" Енергодара таки постраждав від вибуху сьогодні. Він в реанімації.

Вибух був у під'їзді, де живе колаборант та самопроголошений Вибух був у під'їзді, де живе колаборант та самопроголошений

Нагадаємо, на початку війни в Енергодарі з'явилася незрозуміла "народна рада" і депутат від ОПЗЖ сам себе проголосив його керівником.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах