В Якимівці окупанти відкрили магазин, наповнивши його українськими товарами (фото)

В Якимівці окупанти відкрили магазин, наповнивши його українськими товарами.

В Якимівці окупанти відкрили магазин, наповнивши його українськими товарами. Фото: t.me/svoboda_mlt

Події
21 травня 2022 16:54

В окупованій Якимівці російські військові під звуки маршу відкрили свою " Міру " у захопленому АТБ, щоправда наповнили полиці українськими товарами.

Офіційне відкриття з кульками та аніматором відбулося сьогодні, 21 травня, про це повідомили місцеві жителі, пише "Вільний Мелітополь".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Очевидці розповіли, що окупанти продають сир мелітопольської торгової марки "Молочна річка", варену ковбасу під назвою "Язікова" та майонез "Чумак". Цінники вказані у гривнях та рублях.

Щодо цін, то деякі товари в акимівській "Мері" продають дешевше, ніж на ринку. Так, сервелат коштує 287 гривень за кілограм, а сирокопчена ковбаса – 622 гривні. Кілограм помідорів можна купити за 95 гривень, цвітної капусти за 26 гривень за кіло, а огірків – за 15 гривень.

Ціни на українські продукти у російському Ціни на українські продукти у російському

Варто нагадати, що тимчасово окупованому Мелітополі російські загарбники вже відкрили кілька магазинів мережі Мера маркет. Над приміщеннями для цього довго не думали – переформатували будівлі, "віджаті" у АТБ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах