Украли будівлі АТБ: у Мелітополі закінчилися продукти у російському супермаркеті "Міра"

Украли будівлі АТБ: у Мелітополі закінчилися продукти у російському супермаркеті "Міра".

Украли будівлі АТБ: у Мелітополі закінчилися продукти у російському супермаркеті "Міра". Фото: investigator.org.ua

Події
17 травня 2022 15:39

У тимчасово окупованому Мелітополі російські військові забрали кілька будівель української торгової мережі АТБ. Там вони відкрили свій російський супермаркет "Міра", ось тільки через кілька днів після відкриття продукти розкупили і полиці магазинів порожні.

Як повідомили мешканці Мелітополя, після помпезного "відкриття" у віджатих у АТБ будівлях та роботі, полиці цього супермаркету спорожніли. Мало того, що товар вдвічі вищий за ціною, ніж на ринку та дрібних торгових точках, так і асортимент дуже мізерний, пише "РіаМелітополь".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- У "Мері" на вулиці Героїв України 16 травня взагалі нічого не було. Навіть смердючу ковбасу, яку завезли на відкриття, і розкупили, - повідомляє мелітопольець.

На другому поверсі "россупермаркету" залишилося лише соняшникова олія, борошно та трохи алкоголю. Покупців після 18.30 вже не запускають.

У Мелітополі закінчилися продукти у російському супермаркеті У Мелітополі закінчилися продукти у російському супермаркеті

Тим часом "Міра маркет" розширюється і вже на перехресті проспекту Богдана Хмельницького та вулиці Шмідта до відкриття у вкраденій будівлі АТБ готується чергове відділення. Яскраві банери на цьому супермаркеті наклеїли ще до 9 травня.

Причому, як виявилося, примусово забрали російські мародери не лише будівлю, а й інше: обладнання, касові апарати та навіть деяких працівників. При цьому вирішили не морочитися і фірмові пакети залишили від минулих господарів із логотипом "АТБ".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах