У Мелітополі окупанти дають пенсіонерам по 10 тисяч рублів за їхні дані

У Мелітополі окупанти дають пенсіонерам по 10 тисяч рублів за їхні дані.

У Мелітополі окупанти дають пенсіонерам по 10 тисяч рублів за їхні дані. Фото: uanews.zp.ua

Події
21 травня 2022 15:52

У тимчасово окупованому Мелітополі російські загарбники почали видавати пенсіонерам по 10 тисяч рублів за персональні дані.

Як повідомили у прес-службі Запорізької обласної військової адміністрації, у Мелітополі пенсіонери почали отримувати від російських військових по 10 тисяч рублів, а в обмін на отримані гроші вони мають повідомити свої персональні дані, які найімовірніше в майбутньому окупанти планують використовувати для проведення псевдореферендуму.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подібні схеми окупанти провертають у Михайлівці та планують це зробити в окупованій Василівці.

Також у місті почали з'являтися банери до 220-річчя створення Таврійської губернії. Ймовірно, таким чином росіяни намагатимуться виправдати створення нових квазіреспублік на території південних регіонів України.

Обмінюються персональні дані на гроші та у селищі міського типу Михайлівка. Окупанти реєструють пенсіонерів нібито для виплати їм пенсій.

У Василівці росіяни анонсують роздачу 10 тисяч карбованців для соціально незахищених груп населення – пенсіонерів та працівників бюджетної сфери. При собі вимагають документи. Але для чого справді збирають персональну інформацію у всіх цих випадках наразі не відомо.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах