"Ми звільнимо Херсон та Мелітополь військовим шляхом, але без штурму міст" – Арестович

"Ми звільнимо Херсон та Мелітополь військовим шляхом, але без штурму міст" – Арестович.

"Ми звільнимо Херсон та Мелітополь військовим шляхом, але без штурму міст" – Арестович. Фото: ua.news

Події
19 травня 2022 17:04

Радник глави Офісу Президента Олексій Арестович заявив, що Збройні Сили України готуються військовим шляхом звільнити окуповані території України, при цьому не штурмуватимуть міста.

Від мешканців окупованих населених пунктів, зокрема, він із Мелітополя та Херсона. Українці турбуються "як би їх там не покинули", також вони "не знають, як поводитися".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Шановні наші громадяни, які знаходяться на окупованих територіях, ми вас не кинемо, ми звільнимо вас збройним шляхом, деокупуємо, – про це розповів Арестович в ефірі "Фейгін live".

Він також наголосив, що це відбудеться без штурму міст.

- З вашої голови не впаде ні волосся, крім випадковості війни, звичайно, які можуть бути. Ми знаємо, як вибити звідти російські війська, не штурмуючи безпосередньо Херсон, Мелітополь тощо. І ми до цього готуємось, – сказав Арестович.

Радник глави Офісу президента сказав, що зараз є можливість виїхати з окупованих міст, але не став називати конкретні маршрути, "тому що їх негайно закриють". "Місцеві їх знають", - сказав він.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах