Боксер із Запоріжжя загинув у бою з російськими загарбниками

Боксер із Запоріжжя загинув у бою з російськими загарбниками.

Боксер із Запоріжжя загинув у бою з російськими загарбниками. Фото: facebook.com/lucky.punch.league

Події
17 травня 2022 13:44

15 травня в бою з російськими окупантами загинув боксер, морський піхотинець ЗСУ Віктор Понятенко.

Уродженець Запоріжжя Віктор "Рудий" Понятенко будував спортивну кар’єру, а також служив в армії. Захищав Батьківщину наш земляк як морский піхотинець. Про трагічну новину повідомили у Міністерстві молоді та спорту України.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Віктор з 8 років займався боксом, мав перший розряд з цього виду спорту, був срібним призером Кубка України. Провів 120 поєдинків, у майже 100 з них здобув перемогу. Учасник ліги кулачних боїв Lucky Punch. 

Боксер із Запоріжжя загинув у бою з російськими загарбниками.Боксер із Запоріжжя загинув у бою з російськими загарбниками. Фото: facebook.com/minmolodsport

Девіз по життю спортсмена був: "Тільки позитив і ніякого негативу!". Віктор вважав, що участь у бойових діях загартовує характер і готує до виконання будь-яких завдань, навіть із загрозою для життя. Мав татуювання з мертвим вікінгом і скандинавским богом війни Одіном і говорив, що смерть не страшить його. На жаль, відважного українського воїна не оминула ворожа куля.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах