Мобілізованих з Криму планують відправити воювати в Запорізьку область

Мобілізованих з Криму планують відправити воювати в Запорізьку область -

Мобілізованих з Криму планують відправити воювати в Запорізьку область - фото: t.me/DIUkraine

Події
15 травня 2022 15:24

На службу у Запорізьку область планують відправити чоловіків із Криму. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Так, на "державні підприємства" півострова надійшло розпорядження окупаційної влади про відправлення до місцевих військкоматів визначеної кількості чоловіків (залежить від загальної кількості співробітників). Їм пропонується підписати контракти зі збройними силами РФ на строк від трьох місяців до одного року. Обіцяють несення служби на тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В ГУР МО відмічають, що, як показує практика, подібні обіцянки окупантами не виконуються. Багато полонених рашистів скаржаться саме на те, що попри обіцянки "виконувати виключно поліційні функції у захоплених населених пунктах", вони одразу опиняються на передовій.

Нагадаємо, що раніше міський голова Мелітополя, який нині находиться в окупації, розповів, що росіяни почали збирати особисті дані місцевих жителів. Іван Федоров припустив, що це можуть робити для того, щоб потім провести "якийсь референдум".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах