У Мелітополі окупанти відпустили двох викрадених дівчат

У Мелітополі окупанти відпустили двох викрадених дівчат.

У Мелітополі окупанти відпустили двох викрадених дівчат. Фото: mltpl.city

Події
14 травня 2022 14:50

Військові РФ продовжують терор проти мирного населення тимчасово окупованого міста. У тимчасово окупованому Мелітополі ворожа армія серед білого дня викрали двох жінок, а потім відвезли у невідомому напрямку. Стало відомо, що місцевих мешканок відпустили.

Ірину та Олену відпустили додому. Їх вивезли за межі Мелітополя, забрали телефони, паспорти та висадили з машини. На щастя, знайшлися ті, хто підвіз їх додому, розповіла місцева блогерка Тетяна Кумок, яку забрали разом із ними.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- У машині дівчата запитали, що ті планують з ними робити і чи ґвалтуватиму – відповідь була та будемо, але ніхто їх не торкнув, просто висадили і все. У дорозі солдати запитали «Ви зараз мабуть ридати будете?», на запитання «Чому нас забрали?» відповіли, що їм натякнули, а вони з першого разу не зрозуміли. На пряме запитання «Це через те, що ми були разом із Танею?» відповіді не було, – написала Тетяна.

Нагадаємо, що вчора, 13 травня, шестеро озброєних окупантів у балаклавах просто посеред вулиці викрали місцевих мешканок. Тетяну Кумок, яка є підприємцем та блогером, який активно висвітлює події у місті, військові затягли у чорний легковик, а її подруг – у білий позашляховик із літерою Z.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах