Говорила дивні речі: мама 4-річної Аліси з Маріуполя зателефонувала доньці з полону

Говорила дивні речі: мама 4-річної Аліси з Маріуполя зателефонувала доньці з полону.

Говорила дивні речі: мама 4-річної Аліси з Маріуполя зателефонувала доньці з полону. Фото: instagram.com/zlata_nekrasova111

Події
14 травня 2022 11:40

Маленька мешканка Маріуполя Аліса, яка у свої 4 роки пережила не лише бомбардування улюбленого міста російськими військовими, але була й розлучена з мамою. Жінку на блокпосту на шляху до Запоріжжя забрали в полон окупанти і ось днями Вікторія вийшла на зв'язок, проте поведінка у неї була дивною.

Як повідомила заступник голови Запорізької обласної військової адміністрації Злата Некрасова, мама Аліси зателефонувала своїй мамі, розмова була досить-таки дивною і не властива їй.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Вона плуталася в тому, скільки Алісі років, питала у мами вулицю, де вона житиме з дитиною, говорила, що їй добре там, де вона зараз знаходиться, і щоб дитину привезли їй назад, – повідомила Некрасова.

Другий дзвінок жінки був уже з відеозв'язку.

- Очі бігають, відеодзвінок на тлі білої стіни та зовсім не зв'язне мовлення. Хочу нагадати, що під час "фільтрації" Вікторія (мама Аліси) їхала в одному автобусі з іншими людьми з "Азовсталі" і його вона на підконтрольну Україні територію та говорила про це відкрито. І коли їй сказали, що її далі не пустять через те, що вона є медпрацівником при військовому шпиталі, вона передала дитину сторонній людині та благала, щоб Алісу відвезли до Запоріжжя, – додала чиновниця.

Нагадаємо, 4-річна Аліса стала відома після відеоролика, який зняли у бункері "Азовсталі". Там дитина каже, що хоче, щоб її евакуювали. Нещодавно вдалося вивезти людей, зокрема Алісу. Але на блок-посту у Мангуші маму дівчинки забрали окупанти. За попередньою інформацією, її відправили до фільтраційного табору. Жінка – лікар. У результаті Аліса доїхала до Запоріжжя без мами. У Запоріжжі вона жила із Златою Некрасовою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах