В результаті ракетного удару по Хортиці виникла масштабна пожежа

В результаті ракетного удару по Хортиці виникла масштабна пожежа.

В результаті ракетного удару по Хортиці виникла масштабна пожежа. Фото: facebook.com/DSNSZP

Події
13 травня 2022 11:48

Вчора, 12 травня, ворог завдав ракетного удару по заповідній частині Хортиці. Руйнувань та постраждалих немає, але внаслідок ворожої атаки на острові виникла масштабна пожежа. 

Як повідомили у прес-службі ДСНС у Запорізькій області, вогонь охопив близько 500 квадратних метрів заповідної зони Хортиці. Рятувальники ліквідували горіння двох осередків сухої трави. Для боротьби з вогнем були залучені 16 рятувальників та три одиниці техніки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, будівлі Національного заповідника "Хортиця" від ракетного удару не постраждали, ракета влучила поруч з музеями та адміністративними будівлями. 

Ворожа авіаракета потрапила у заповідник "Хортиця".Ворожа авіаракета потрапила у заповідник "Хортиця". Фото: facebook.com/DSNSZP

Нагадаємо, що зранку 12-го травня у Запоріжжі пролунав гучний вибух. Стало відомо, що ворожа армія нанесла по Запоріжжю удар крилатою ракетою. Більш детально про це ми писали тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах