У Мелітополі на очах у 9-річних дівчаток жорстоко побили та викрали батька

У Мелітополі на очах у 9-річних дівчаток жорстоко побили та викрали батька.

У Мелітополі на очах у 9-річних дівчаток жорстоко побили та викрали батька. Фото: instagram.com/ivereskun

Події
12 травня 2022 14:36

У Мелітополі серед білого дня окупанти без пояснення викрадають людей та влаштовують обшуки.

Так, за словами сестри Ірини, 10 травня близько 12:00 було викрадено 47-річного Юрія Фоміна. Перед викраденням чоловіка жорстоко побили російські військові на очах двох дев'ятирічних дочок і дружини, а навіщо вивезли невідомому напрямку.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Досі немає жодної інформації про його місцезнаходження та причини затримання. За словами дружини викраденого, Юрій потребує щоденного прийому ліків, оскільки має тяжкі хронічні захворювання.

Усіх, хто володіє якоюсь інформацією про місцезнаходження викраденого прохання повідомити за телефоном +38-068-448-07-83 (Вікторія дружина).

У Мелітополі на очах у 9-річних дівчаток жорстоко побили та викрали батька.У Мелітополі на очах у 9-річних дівчаток жорстоко побили та викрали батька. Фото: instagram.com/ivereskun

Раніше ми писали про те, що 10 травня у селі Семенівка під Мелітополем окупанти викрали двох рятувальників: 29-річного Олександра Кравця та 41-річного Сергія Іваненка. Докладніше про це можете прочитати тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах