У Мелітополі російські окупанти викрали двох рятувальників

У Мелітополі російські окупанти викрали двох рятувальників.

У Мелітополі російські окупанти викрали двох рятувальників. Фото: scanpix.lt

Події
11 травня 2022 17:53

Вчора, 10 травня, близько 13:00 у селі Семенівка під Мелітополем окупанти викрали двох рятувальників: 29-річного Олександра Кравця та 41-річного Сергія Іваненка.

Чоловіки відпочивали із сім'ями на дачі, коли до будинку під'їхав мікроавтобус із позначкою Z. Російські військові влаштували поверховий обшук у будинку та гаражі. А потім поїхали за місцем проживання одного з чоловіків у Мирному, попросивши відчинити двері самостійно, щоб не виламувати їх. Запитували, чи є в наявності зброя, забрали з собою всі документи та телефони. Після чого відвезли рятувальників у невідомому напрямку, пише "РіаМ".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що Сергій є інвалідом 2 групи, займався розмінуванням в АТО. За станом здоров'я чоловік був змушений залишити роботу рятувальником. І йому потрібно постійно приймати життєво необхідні препарати.

Усім, кому щось відомо про місцезнаходження мелітопольців, прохання повідомити за телефонами: +38-098-968-99-71 (дружина Сергія) та +38-068 - 808-04-86 (дружина Олександра).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах